torsdag 17 november 2011

Ännu en vinst!

Ja igår slog vi Olofström för andra gången denna säsongen, och ja vilken match. Olofström är bättre i nästan första och andra perioden, men ändå lyckas vi göra mål på våra chanser, bla. Fredrik Hanssons snygga extremt snygga styrning. Men Olofström var helt klart bättre i 2 perioder och vi låg även under med 4-2 med bara några minuter kvar av den andra perioden, men lyckas få i 4-3 pucken och då fick vi luft under vingarna.

I tredje är det ett nytt KIK på planen, vi gör 4-4, 4-5,4-6 och 4,7. Det var inte så att KIKs avslut var så jätte bra men Engelin i målet var ingen höjdare. Han var mer i målet och hämtade ut puckar än han gjorde räddningar. Men inte all heder till Engelin för KIK spelade mycket bättre i tredje. Vi går segrande med 4-7 och upp i serieledning.

Det som var roligast att se under denna matchen var att KIK sköt och fyllde på med folk framför mål och att dom inte hängde med huvudet när dom låg under.

Nu är vi serieledare igen och jag hoppas att KIK fortsätter att ånga på.

Hela det här snacket med mowglie är sjukt överdrivet. Tycker inte det är OK att skrika sådant, men tycker att det är riktigt dåligt både av Kristianstadsbladet och OIK-bloggen som hänger ut hela KIK-support för det är en tomte som har skrikit detta. Jag hoppas verkligen att Kristianstadsbladet går in och ändrar sin artikel och slutar skriva saker utan fakta!