onsdag 21 september 2011

Nya spelare i F-serien

Både Nybro och Mörrum förstärker nu sina trupper, Nybro har inhandlat Johan Lorraine som tidigare spelat i Arlanda han kommer förövrigt redan vara med i laget ikväll mot KIK. Mörrum har äntligen fått tag på sin supporter spelare det blev en Amerikansk center som heter Andrew Sackrison. Han blev draftad i 5 rundan 2006 av St. Louis blues. Serien blir bättre hela tiden!

6 kommentarer:

 1. Hede velat se Dennis Svensson i truppen!!!!
  Vad händer,,,satsar man inte på sina egna spelare??? Han e ju en tillgång och inte ens ge han chansen???? Uselt!!
  S,,,

  SvaraRadera
 2. Är lånet på hela säsongen eller kan KIK plocka hem honom när de vill?
  Annars är det säkert bra om han får mycket speltid i Tyringe. Om inget annat så kan han visa framfötterna där och så kan KIK plocka hem honom igen.
  Bättre med speltid där än bänknötande i KIK.
  Anton Lennartsson fick ju ingen istid mot mörrum. Han är också en jäkligt intressant spelare med stor potential. Hoppas bara inte Tisell låter honom nöta bänk för mycket.

  SvaraRadera
 3. Men man vill ju utvecklas!!!!,,,,Han kunde ju åtminstånde få träna med kik....Nej jag förstår mig inte på tränaren!! Där var ju andra div 1 lag som var intresserade av han,,,,men man släppte inte han??

  SvaraRadera
 4. jag tror nog Tisell har en plan med detta ska ni se!

  SvaraRadera
 5. Får han mycket speltid i Tyringe så är det väl utvecklande. Förstår ju att de inte lånar ut till en seriekonkurrent. Möjligtvis med dealen att han inte hade fått spela då de möter KIK.
  Nu känner vi inte Tisells planer. Det får vi se efterhand. Men annars känner även jag en viss oro från att avvika fråns Ljusterängs tid. Han gav ju dessa ungtuppar speltid. Dennis fick ju vara med och leka lite då och då. Medan Lenartsson var med en hel del. Och han gjorde det jäkligt bra. Han är en spelare jag tror mycket på. Så hoppas verkligen Tisell låter honom vara med snart.

  SvaraRadera
 6. Det handlar om att vinna matcher. Detta är ingen välgörenhet. Så länge dom vinner ska man inte kritisera. Jag gillar också Lennartsson, men tisse bestämmer och så länge matcherna vinns ska vi bara vara glada

  SvaraRadera