söndag 25 september 2011

Senaste Matchen

Matchen i Halmstad började jätte bra för KIK, dom tryckte på i anfallszon och fick några målchanser. Men sen försvann allt det vi började tappa pucken, slarviga uppspel och slutade tacklas. Halmstad får sitt mål i PP med ett skott från blå som går stolpe in. I andra perioden gör Halmstad 2-0 efter ca 10 min, därefter tar Tisell time-out och efter detta blir spelet bättre, 6 minuter senare sprätter Seth in 2-1 pucken och då känns det lite som att spelet lossnar och vi får tillbaka intensiteten i spelet. Tidigt i 3:e får Halmstad ett bortdömt mål och strax efter det sätter Sunken 2-2 sen händer det inte så mycket mer i 3:e.

Det blir övertid och vi får tidigt ett powerplay men lyckas inte få in pucken, men direkt efter det gör Jensa ett mål bakifrån målet som glider in snyggt efter pucken studsat mot Halmstads målvakt.

Tycker väl inte att KIK gör någon jätte bra match men man ser ju att vi är bättre än Halmstad. Jag trodde att målskyttet skulle komma igång denna matchen men det gjorde det inte riktigt, så lite till måste det slipas i femmorna. Nu var ju inte Joni med så Wärvik körde ihop Jensa och Julle. Hoppas bara vi har fullt lag på onsdag och det sitter ännu bättre i kedjorna.

3 kommentarer:

 1. Hmmm.. PP verkar vara minst lika stort problem som förra säsongen. Man borde ju kunnat göra ett PP mål i förlängningen då det är 4 mot 3. Nu var jag inte där men kan riktigt se framför mig hur man kommer ner i tempo och bara står och passar runt hela tiden i hopp om att kunna hitta en målgivande passning.
  Detta måste Tisell få rätt på snart.
  MEn hur som helst. Starkt ändå att vända på 2-0 underläge till en seger.

  På onsdag kommer det första riktiga eldprovet. KHK hemma. Lär väl bli en tillknäppt och målsnål match likt playoff matcherna lagen emellan i våras.

  SvaraRadera
 2. Tycker tyvärr inte att vi gör en bra match alls! Stora, tunga och orörliga backar. Forvards som är orejäla. Dock är Waldenhagen kung!!!

  SvaraRadera
 3. Stora, tunga och förvånansvärt rörliga backar menar du. Palmqvist och Mylläri har ju varit bästa spelare så här långt tillsammans med lill-tisse. Ständigt på rätt plats och håller sig på rätt sida i försvarsspelet nästan var gång.
  Orejäla forwards håller jag med om. Johan Andersson är en som behöver steppa upp sitt spel t.ex. För vi vet att han kan.

  SvaraRadera