lördag 17 september 2011

Seriepremiär

Imorgon smäller det äntligen, första seriematchen i templet!
Efter 8 träningsmatcher med facit av 4 vinster, 2 lika och 2 förluster. Tycker spelet utvecklades mer och mer efter varje match och tror på en fin säsong med våra lejon. Många var nog oroliga när Karvinen, Magnusson, Bengtsson och Ljusteräng försvann men jag tycker att vi har fyllt upp de luckorna väl, sista biten föll på plats i Torsdags när Juha blev klar, det ska bli riktigt kul att se han spela imorgon.

Nyförvärven 

Mikael Tisell
Victor Tisell
Fredrik Bergdahl
Juha Gustafsson
Robin Karlsson
Anton Mylläri
Oskar Thorell
Fredrik Hansson
Joni Lindlöf
Marcus Waldehagen

Som ni ser så är det många nya namn att hålla koll på för säsongen. Själv tycker jag att det är väldigt bra spelare som har kommit hit med mycket potential. Ser framemot en riktigt rolig säsong med mycket hockey.

Tabell Tip
1.Kristianstad
2.Olofström
3.Karlskrona
4.Nybro
5.Mörrum
6.Kallinge-Ronneby
7.Helsingborg
8.Halmstad
9.Kungälv
10.Pantern

För att göra denna säsongen riktigt rolig behöver vi folk på läktaren så kom nu ner imorgon och stötta KIK till 3 viktiga poäng i premiären.

  

1 kommentar:

  1. Kanoninitiativ med denna blogg :-)
    Har redan lagt upp den under mina favoriter. Så hoppas nu det blir bra aktivitet här. Man vill ju kunna snacka KIK med alla i stan som har hockeyintresse.

    Till dagens premiär. Visst ska man inte dra för stora växlar av en premiär. Men jag tycker KIK har en hel del att jobba på om man nu ska komma upp i liknande standard som förra året. Idag ger jag endast godkänt i andra perioden. Då visade man den skillnad som det ska vara lagen emellan när KIK spelar på hemmais. Hade de bara satt sina chanser så skulle de haft 3-4 mål och dödat matchen. men period 1 och andra halvan av period 3 var inte bra. Visst man höll mörrum borta från boxen och Tisell var säkerheten själv. Men hemma i K-stad så ska ett lag som mörrum inte få vara så spelförande.

    SvaraRadera