söndag 2 oktober 2011

Ajajaj

Ja du vad säger vi om detta. Bra första period där vi tar ledningen med 0-2, tyckte vi spelade bra över hela isen och vi gjorde mål i powerplay. Vi kommer ut i andra och står på hälarna när Pantern har en gubbe som fiskar, Pantern gör mål på det här 2 gånger under 3 minuter. Tycker vi spelar slarvigt och gör allting mycket krongligare än vad det behöver vara. Pantern gör både 3 och 4-2 i denna perioden. Vi börjar 3:e perioden med ett 3 mot 5 läge och gör mål i även detta powerplayet och då känns det som vi är med i matchen igen men då hände något, Pantern gör 3 snabba mål och där står vi med mössan i handen. Vi lyckas få in en puck i slutet av perioden men mycket närmre än så kom vi inte.

Det är bara att ta nya tag för det är en ny match på onsdag och där behöver vi ta 3 pinnar