torsdag 6 oktober 2011

KIK vs KIK

Igår möte vi ett annat KIK i ishallen det var alltså Kungälv som var på besök i templet.

Tyckte vi började perioden lite darrig men vi tog oss snabbt tillbaka i matchen och nästan tog över helt. Vi bet fast oss i anfallszon och pressade dem hårt precis som vi gjorde förra säsongen. På 7 minuter punkterade vi matchen fullständigt genom att göra 1, 2, 3 och 4 noll under dessa minuter. (Inte konstigt deras tränare blev förbannad). Tycker att man ser ganska tydligt att vi är betydligt bättre än Kungälv över hela isen.

Riktigt bra både offensivt och defensivt igår måste jag säga, kul att se våra backar ge ut några riktiga tacklingar igår, har inte sett så mycket av den varan innan. Vi gör 5-0 i tredje perioden bara för att strö lite extra salt i såren. Det bjöds även på snygga mål i matchen, rättare sagt 5st. Tycker laget gör en riktigt bra match igår och känns som att vi börjar rulla på rätt spår igen.

Ska försöka få tag på kameran som spelade in matchen igår och se om jag kan sätta ihop ett liten videoklipp med höjdpunkter.

Kommer en analys inför fredags matchen senare ikväll skulle jag tro.