lördag 8 oktober 2011

Gårdagens Match!

Igår kväll var Kallinge på besök och va ska vi skriva om denna matchen då?

Jo tyckte KIK startade bra genom att forechecka högt upp i banan och skapade målchanser, efter ca 7 minuter bröt sig Walde loss och gjorde ett lite turligt frilägesmål (studsar stolpe-måvakt in). Bytet senare lyckas Sunken skjuta in pucken från en lite konstig vinkel men vafan mål är mål. Vi går med en 2-0 ledning in i andra perioden.

I andra perioden så bjuder domaren in Kallinge oredentligt, dom gör båda sina mål i 5-3. resten av den perioden så var det väl jämt spel på båda håll.

Tredje perioden börjar i bra tempo och KIK pressar på och får in ett ganska tidigt 3-2 mål av Kung Jensa, som var en styrning från skottet av Palmen. Resten av matchen så var det chanser åt båda hållen men vi lyckas hålla undan resten av matchen och vinner väl ganska välförtjänt.

Matchen var väl lite småful och tyvärr tappade domaren matchen efter hälften. Han kunde faktiskt varit lite mer konsekvent.  Match på söndag igen kommer än kort "Inför-Matchen" senare.