måndag 3 oktober 2011

Inför

På onsdag har vi Kungälv hemma och även detta är en intressant match, Kungälv startade starkt men har tappat lite poäng nu här de två senaste matcherna. Vi gjorde heller ingen bragd match senast, tyckte vi hade spelat så bra defensivt under de första 4 matcherna och sen får vi 7 mål i röven mot pantern! Vi skapade ändå mycket chanser senast men vi gjorde det alldeles för klöddigt, vi gjorde hela tiden en passning för mycket eller försökte lägga pucken tillrätta. På onsdag vill jag se mer distinkta avslut. Hoppas även att defensiven repar sig ordentligt och går tillbaka till det spelet de har haft tidigare genom att fortsätta trycka ut motståndarna mot sargerna och inte släppa in dem i "slottet". 

Jag ska väl inte bara skriva en massa negativt? Nej klart jag inte ska! 
Tycker det är kul att se nyförvärven gör det dem ska på isen tänker framför allt på Waldehagen, Mylläri och Hansson. Waldehagen gör poäng och åker mycket skridsko han är där framför mål och slår in puckarna. Mylläri är en klippa både defensivt och offensivt han vinner puckar över hela isen och gör någonting med den antingen slår han en öppnande passning eller så driver han upp pucken själv. Hansson ser man ju vilken klassvärvning han är, sjukt duktig på att hålla puck och även han hitta öppnande passningar. Trots förlusten tycker jag att det ser bra ut, hoppas dock att Joni snart är tillbaka så vi får ordentlig spets i första kedjan och att Walde kan gå tillbaka ihop med Pettersson och Eklund.

Hoppas det kommer mycket folk nu på onsdag så ni kan hjälpa killarna på isen!

3 kommentarer:

 1. Hur kan du tycka det ser bra ut efter storstryk mot bottenlaget Pantern?
  Det som oroar mest är inte själva förlusten utan att man släpper in 7 mål.

  SvaraRadera
 2. Du får gärna förklara hur det inte ser bra ut med tanke på 4 vinster? Med en dålig match är det väl ingen fara på taket?

  SvaraRadera
 3. Efter förra årets kanonsäsong så har man den som en sorts referens. Och visst håller jag med dig om att man fått en kanonstart med de 4 första vinsterna. Det är ju helt i linje med förra säsongen.
  Jag hade även kunnat tycka det efter en förlust borta mot Pantern. Men just det att man släppt in sju mål mot dem och att det verkade som de blev frånåkta och sönderkontrade. Fanns inget lag som kunde göra så mot fjorårets KIK.
  Det är just detta som gör mig lite orolig.
  Hoppas verkligen KIK redan imorgon kan visa att min oro är helt obefogad och förlusten mot Pantern var ett tillfälligt bottennapp.

  SvaraRadera